Mate Janković Sol seli na novu lokaciju, otkrio je i što će biti s postojećom

Foto: Karlo Klasić/Index

MATE JANKOVIĆ svoj tapas bar Sol seli na novu lokaciju, a otkrio je i što će se dogoditi s postojećom.

"Sol tapas na hrvatski otvorili smo na Valentinovo 14.2. Od prvog dana koncept je lijepo prihvaćen od strane gostiju, a kritike su bile jako pozitivne. Ljudima se svidjelo što smo im moj tim i ja isporučili. Od prvog dana smo predano i požrtvovno pristupili poslu i brinuli se o svakom gostu koji nam je poklonio svoje povjerenje dolaskom.

U roku od 2 mjeseca smo zbog povećanog obujma poslovanja od deset zaposlenih došli na dvadeset, i prostor koji trenutno koristimo pokazao se neadekvatnim da bi u njemu dosegli standard koji želimo.

Veličina kuhinje, pripremnice i skladišni prostor su prevelika prepreka normalnom poslovanju, i zbog toga smo odlučili preseliti u prostor Johann Francka. Smatramo da je prostor Gradske Kavane zbog svoje povijesti i lokacije idealan za naš koncept, i uvjereni smo da ćemo na novoj lokaciji pružiti našim gostima još bolji standard i više zadovoljstva.

Zahvalio bih svima koji su nas podržali i prepoznali naš rad. Nadamo se da ćete nas pratiti i na novoj lokaciji. Konačni datum početka rada objaviti ćemo kroz nekoliko dana. Do preseljenja nastavljamo servis u postojećem prostoru, a sve goste koji su rezervirali u sljedećem periodu obavjestiti ćemo o datumima i promjenama da bi tranzicija bila što lakša.

Sadašnji prostor pretvoriti ćemo u SOL - hrvatski sir i vino, koncept primjeren toj lokaciji. Hvala Vam svima i vidimo se u novoj avanturi!" poručio je Mate.

Recepte za neke od njegovih hit jela u Soli možete naći na Index Receptima. Pašticadu u njoku ili Profiterol s pastrvom, što birate? Ostale Matine recepte, njih preko pedeset, možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, nedavno je rekao kako se za deset godina vidi na selu, odnosno u Unešiću odakle su njegovi preci, gdje želi otvoriti konobu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.