JEDNA od najbrže rastućih hrvatskih kompanija, Boogie Bakery (ex Kroštula), dobila je novo veliko međunarodno priznanje. Od sada njihovi su proizvodi dio ponude na letovima američkog Delta Airlinesa, jednog od najvećih svjetskih avioprijevoznika.
Njihovi su proizvodi sada dostupni na svim njihovim letovima iz SAD-a u Europu i povratno u prvoj i business klasi.
Njihovi se proizvodi nalaze u najpoznatijim hotelima i restoranima u SAD-u
Boogie Bakery proizvođač je 100 posto zanatskog sourdough kruha, a dok su u prosincu isporučili prvi kontejner u Dubai, čime su obilježili početak isporuka u zaljevske zemlje, ovog će se mjeseca predstaviti na The SFA Winter Fancy Food Showu u Las Vegasu, zatim u veljači na izložbi Gulffoodu, a u travnju i u Miamiju.
Podsjetimo, već smo ranije pisali da se hrvatski proizvodi iz Boogieja nalaze u najpoznatijim hotelima i restoranima u SAD-u, kao i u keterinzima njujorške burze, Madison Square Gardenu i drugim institucijama diljem Amerike, na čijem tržištu prisutnost raste iz mjeseca u mjesec.
>> Boogie Bakery svaki mjesec izvozi više od 70 tisuća sourdough kruhova u Ameriku
Ranije smo pisali i da Boogie Bakery svaki mjesec izvozi više od 70 tisuća sourdough kruhova u SAD, a uz dosadašnji panettone, u prva tri mjeseca ove godine kreću i isporuke kruha i peciva i u Švicarsku i Veliku Britaniju.