U centru Zagreba možete pojesti griz na mlijeku, ali i čvarkuše i bučnicu

Foto: meattheking/FB

POČETKOM ljeta na mjestu bivše SOLI Mate Jankovića otvoren je BUT.

>> U Zagrebu se na dobro poznatom mjestu uskoro otvara BUT

Imaju razne suhomesnate delikatese, ali nude i jela, primjerice za doručak ili brunch.

Tzv. hrvatski doručak koji se sastoji od domaćeg sira, vrhnja, čvarkuša, kuhanog jaja i cherry rajčica košta 8 eura, quiche od bukovača i pancete s lisnatom salatom 7 eura, domaća bučnica s umakom od vrhnja i češnjaka 5 eura, a kajgana s dodacima 4 eura.

Voćna salata s domaćim crumbleom košta 4 eura, kao i griz na mlijeku s ribanom tamnom čokoladom.

Iskreno, probali bismo i pojeli sve. Svakako hoćemo pa vam javimo dojmove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.