U Poreču se ovaj vikend održava Tunalicious Street Food Festival, imamo program

Foto: Tunalicious Poreč

I OVE godine se u Poreču održava Tunalicious Street Food Festival, a trajat će od danas, 13. rujna, do nedjelje, 15. rujna. Sve će početi na porečkoj rivi danas u 17 sati. Zbog najavljene kiše koncerti će iznimno danas početi sat vremena ranije, a u nastavku donosimo detaljan program. 

Petak, 13.9.

Prvi će dan festivala posjetitelji moći obići kućice i isprobati jadransku tunu pripremljenu na raznovrsne i inovativne načine, u street food varijacijama, odnosno "s nogu". Cijelo događanje će pratiti DJ, a prema novoj satnici, u 20 sati nastupat će Simon Marlow & Rovinj Music Collection Quartet. Za 21 sat najavili su poznatu hrvatsku jazz i rock pjevačicu Zdenku Kovačiček & Green House Blues Band.

Subota, 14.9.

U subotu će već u 7 sati tunolovci isploviti na pučinu u određenu ribolovnu zonu i pokušati srušiti zadnje rekorde u lovu na veliku ribu. Prvi ribolovni dan traje do 17 sati, kada se tunolovci vraćaju na kopno. Kao i u petak, Tunalicious Street Food Festival počinje u 17 sati uz DJ-a, a u 20 sati kreće vaganje ulova. U 21 sat pozornicu će preuzeti Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, a od 22 sata bend S.A.R.S.

Nedjelja, 15.9.

Nedjeljni je program natjecanja gotovo isti kao i u subotu, samo će ribolov završiti nešto ranije, u 16 sati. Tunalicious Street Food Festival počinje u 17 sati, a vaganje ulova drugog, ujedno i zadnjeg ribolovnog dana te proglašenje pobjednika natjecanja kreće u 19 sati. U 21 sat okupljene će zabavljati izvođači koji su nastupali i na Tunaliciousu 2019. godine - grupa Silente, a od 22:30 nastupit će bend TBF.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.