Gledatelji pišu da je ovo najslađi video koji su pogledali ovaj tjedan

Screenshot: TikTok

KORISNIK TikToka @trippwilliams12 u jednoj je objavi napisao da je pored trgovine pronašao mačku staru pet tjedana, a u najnovijem videu na platformi pokazao je njen nevjerojatan glazbeni talent. 

Video prikazuje mačku, nazvanu Airplane, kako sjedi na klavijaturi na kojoj @trippwilliams12 pokušava svirati pjesmu Jump benda Van Halen. Korisnik je zamolio Airplane da drži šapicu na jednoj tipki dok on svira pjesmu, što je ona i učinila te mu je tako olakšala izvedbu. Njihov glazbeni nastup pogledajte u nastavku.

@trippwilliams12 She said Bohemian Rhapsody was next… Everyone meet Airplane, my keyboard kitten. Found her at the shop, send some love for Airplane, she’s earned it. #kitten #vanhalen #jump #beans #airplane #piano #keyboardcat ♬ original sound - Trippwilliams12

Video je pregledalo više od 9 milijuna ljudi, koji su ostavili 2.6 milijuna lajkova i preko pet tisuća komentara. "Postat će zvijezda", "Jedna riječ: Čudo", "Plačem", "Kako je talentirana", "Ovo je najslađi video koji sam vidjela cijeli tjedan", samo su neki komentari oduševljenih gledatelja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.