Hoće li ih itko usrećiti? Psi u skloništima diljem Hrvatske čekaju udomljavanje

Foto: Facebook

SKLONIŠTA i azili u Hrvatskoj krcati su napuštenim životinjama, a neke od njih već godinama čekaju da ih netko primijeti i udomi. Ako razmišljate o kupnji ljubimca, mogli biste pogledati divne pse koje donosimo u nastavku. Možda im baš vi uljepšate život, a i oni vama.

Ljepotica Niki

Sklonište za životinje Velika Gorica ima novu članicu - ljepoticu Niki. Objavili su video na Facebooku na kojem se može vidjeti kako ova kujica trenira i sluša naredbe. Ako je Niki već na ovoj snimci osvojila vaše srce, možete se javiti za njezino udomljavanje na broj +385 95 400 0567 ili na e-mail: skloniste@gorica.hr.

Pametna naša nova ljepotica Niki 💜 Vrlo brzo uči 😊 Stepenice je savladala bez problema. Na povodcu je sve bolja i bolja (video u komentaru). Za više info možete nazvati na 095 4000 567 ili ako ju želite upoznati možete nam doći na adresu Jagodno 113a 😊😊

Objavljuje Sklonište za životinje Velika Gorica u Nedjelja, 12. veljače 2023.

Veseli Bond 

Svaka životinja u azilu ima svoju priču. Udruga Pobjede podijelila je tužnu priču psa Bonda, koji je živio u stanu, ali ga je njegova obitelj napustila i završio je na smetlištu. U azilu su radili s njim i sad je ponovo veseo pas koji čeka nekoga kome će donijeti sreću.

svatko od naših kerovaca u Azilu ima svoju priču. svi oni bili su nečiji, bili su s nekime, mislili su da imaju...

Objavljuje Udruga PobjedeSrijeda, 15. veljače 2023.

Cura iz Đakova

Curica njemačkog ovčara hitno traži smještaj, javili su iz Udruge za zaštitu životinja Đakovo. Ima četiri mjeseca, čipirana je i cijepljena, no ne slaže se s drugim psima pa joj je potrebno udomljavanje.

Dojava!!! Hitno traži smještaj!!! 0958616137 kontakt Da cura traži hitno smještaj. Vozili smo, je na privremeni i...

Objavljuje Udruga za zaštitu životinja ĐakovoPonedjeljak, 13. veljače 2023.

Mama i devet bebica

U azil Prijatelji Čakovec stigla je jedna mama sa svojih devet štenaca starih svega tri dana iz romskog naselja Orehovica. Fotografije su objavili na Facebooku.

A danas nam je stigla još jedna mama, iz romskog naselja Orehovica. A s njom 9 bebica starih 3 dana .. Evo što kaže...

Objavljuje Azil Prijatelji ČakovecPonedjeljak, 13. veljače 2023.

Razigrani Luy

Iz Dumovca, Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba, podijelili su fotografiju pekinezera Luya, čija je vlasnica preminula, a njezina djeca ga ne mogu preuzeti, pa sada traži novi dom. "Ističu da je Luy divan pas, izuzetno inteligentan, društven i uvijek željan igre. Nadaju se da će ga netko željeti udomiti kako bi Luy svoju treću dob proveo onako kako zaslužuje, napisali su iz Dumovca.

POMAŽEMO UDOMITI Smrt njegove „ljudice“ u Luyev je život donijela veliku neizvjesnost. Kći pokojnice živi u Njemačkoj, a...

Objavljuje Azil DumovecSrijeda, 15. veljače 2023.

Podsjećamo, popis skloništa za životinje u Hrvatskoj možete pronaći OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.