VIDEO Psi uživaju u igri i kupanju u bazenu: "Kao pravi Dalmatinci"

Foto: Anita Stefanic/Goran Pucarin

DALMATINSKI psi vrlo su agilna pasmina koja uživa u svakoj vrsti fizičke aktivnosti. Naravno, kada dođe ljeto i velike vrućine, ništa nije bolje od igre u hladnoj vodi. Vlasnici tri dalmatinska psa, čiju igru u bazenu možete vidjeti u videu koji slijedi, ispričali su kako kod njih izgleda jedan vrući ljetni dan.

 

Anita Stefanic i Goran Pucarin vlasnici su čak četiri dalmatinera. Svi psi su izložbeni, a mogu se pohvaliti i brojnim osvojenim titulama u Hrvatskoj i šire. Snimka koju možete vidjeti u nastavku nastala je sasvim spontano dok se vlasnik Goran Pucarin igrao s tri psa u bazenu kako bi im istovremeno pružio osvježenje, ali i zabavnu stimulaciju.

U bazenu za igračkom plivaju sedmogodišnji Zeus, petogodišnji Mali i dvogodišnji Princ. Četvrti i ujedno najstariji, Chaplin, sada je već u poznim godinama pa se u bazenu ohladi na nekoliko trenutaka, a onda se vrati ležati u sjenu i promatra kako se mlađi psi kupaju, pričaju vlasnici.

"Kao pravi Dalmatinci, naši psi jako vole more. Vole se voziti s brodicom, uživaju na SUP-u i kupaju se u moru. Za jako vrućih dana, znaju se ohladiti i u našem bazenu. Zanimljiva igračka za vodu koju moramo spomenuti jest svjetionik. U vodu ga postavimo vertikalno tako da je dobro vidljiv našim psima. Čim ga primijete u vodi, kreće utrka i svatko želi prvi stići do njega. Psi vole i stimulativne igre s lopticama i drugim rekvizitima koje im bacamo što ovaj video i dokazuje", kažu vlasnici.

Inače, Anita Stefanic i Goran Pucarin žive na otoku Krku, na kojem iznajmljuju apartmane u kojima su psi uvijek dobrodošli. Naglašavaju da su njihovi ljubimci uvijek sretni kada upoznaju nove četveronožne prijatelje jer obožavaju društvo drugih pasa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.