Vlasnica moli psa da joj vrati krumpir koji je ukrao. Pogledajte njegovu reakciju

Postoje psi koji su prirodno vješti lopovi čije je "zločine" teško otkriti. No, postoje i oni poput baseta Hamiltona, koji se jako trude, ali uvijek budu otkriveni. Hamiltonova vlasnica na TikTok profilu podijelila je video u kojem je svog ljubimca uhvatila dok se gostio ukradenim krumpirom.

Iako je znao što je učinio, a vlasnica mu jasno dala do znanja da joj se to nimalo ne sviđa, Hamilton je odlučio ustrajati u svojoj namjeri. Na snimci se jasno vidi da pas čuva ukradenu poslasticu i odbija je predati vlasnici. Počeo je režati i odlučio je zadržati svoj plijen.

@hamiltonhound1 Always a sweetheart when he has stolen food! Before you comment something negative, I rescue dogs that others gave up on, all of my dogs are in training for their behavioral issues. #hamiltonthehound #foryoupage #fypage #dogtok #bassethoundsoftiktok #dogsoftiktok #dogtok ♬ original sound - Hamilton the Hound

Naravno, psu je na kraju dosadilo čuvati krumpir koji ne može pojesti dok ga vlasnica gleda, pa je u jednom trenutku ustao s kreveta. Vlasnica je brzo pronašla na pola pojedeni krumpir koji je Hamilton sakrio među jastuke.

"Uvijek se divno ponaša kad ukrade hranu", napisala je u opisu videa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.