Žena je pomislila da je njena mačka uginula. Uslijedio je obrat

SMRT voljenog ljubimca jedan je od najstresnijih događaja kojemu vlasnik može svjedočiti. To je nešto čega se svi bojimo i trudimo se što manje misliti o danu kada će do toga doći. Zastrašujući trenutak u kojem vlasnica pokušava probuditi svoju stariju mačku postao je viralan na TikToku, ali na kraju su i ona i pratitelji odahnuli.

Kako mačke stare, količina sna koja im je potrebna da bi se osjećale dobro povećava se pa neke od njih imaju naviku spavati čak dvadeset sati na dan. Vlasnica videa u nastavku zapravo često viđa svoju mačku kako drijema pored prozora, no njezina zabrinutost uslijedila je kada je mačku pokušala probuditi nekoliko puta, ali ona uopće nije reagirala.

@queenfibi1 This is not for the weak😥❤️#cat #tabbycat #catsoftiktok #cuddlycat #girlcat ♬ Wicked Game - Chris Isaak

U videu koji je prikupio više od 4.5 milijuna pregleda, vlasnica je gotovo dvije minute pokušavala probuditi mačku bez ikakvih rezultata. S obzirom na to da je mačka napunila 16 godina, vlasnica se uplašila da je uginula.

Srećom, nakon nekoliko sekundi mačka se ipak probudila i vlasnica je odahnula, a s njom i pratitelji.

„Bio bih tako uplašen da se ovo dogodi mojoj mački“, „Kada ostare, san im je iznimno dubok“, „O Bože! Srce mi je stalo“ i „Mojoj se mački ovo jednom dogodilo.To je tako strašno", neki su od komentara na video.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.