Žena u avionu uzela tuđi punjač bez pitanja pa nastala svađa. Mišljenja podijeljena

Screenshot: TikTok

Društvenim mrežama širi se viralna snimka s jednog leta za Miami. Let je kasnio pa je osoblje reklo putnicima da protegnu noge i izađu iz aviona, ali moraju ponijeti sve svoje stvari sa sobom. Međutim, kada se muškarac koji je snimio video vratio na svoje mjesto, njegov Appleov punjač za iPhone nije bio tamo gdje ga je ostavio.

U videu koji je podijelio na svom TikToku muškarac tvrdi da su mu drugi putnici rekli da su vidjeli plavokosu ženu kako ga uzima. On se zatim odlučio suočiti s njom i snimiti razgovor za TikTok.

@rcrelated1 #CapCut ♬ original sound - RcRelated

Ona nije vidjela problem

Na početku videa ju je pitao: "Oprostite, jeste li uzeli moj punjač?" Ona to nije negirala te mu je odgovorila: "Da, imam ga." Rekla je da ga je uzela jer su morali napustiti avion te je poručila da će ga "dobiti natrag za sekundu". Upitao ju je zašto ga je uzela bez dopuštenja, na što je ona odgovorila: "Zato što nitko nije bio u avionu, brate, smiri se."

On ju je zatim optužio za krađu te joj je rekao da će postati "poznata na TikToku".

Mišljenja podijeljena

Ova je situacija podijelila mišljenja na TikToku. "Sviđa mi se što si je osramotio", "Pa, ako nije tvoje, nemoj uzimati", "Zašto nije pitala, ne razumijem", neki su od komentara.

Međutim, neki su ipak stali na njezinu stranu. "Mogao si jednostavno zatražiti da ti ga vrati bez stvaranja drame", "Brate, ostavio si ga. Slobodan je za uzimanje", stoji u komentarima. Video na TikToku ima preko 14 milijuna pregleda i gotovo 900 tisuća lajkova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.