Cure nazvale svoje dečke pa čekale koji će prvi uzvratiti poziv, snimka je viralna

Screenshot: TikTok

ČETIRI prijateljice odlučile su napraviti mali eksperiment u kojem će testirati ljubav svojih dečki i vidjeti koji će prvi nazvati, a video je postao viralni hit i prikupio čak 38.9 milijuna pregleda u samo sedam dana otkako je objavljen. 

Na snimci se vidi kako djevojke stavljaju svoje mobitele na stol, uz koje piše trajanje njihovih veza - dvije i pol godine, pet godina, šest i pol godina i sedam godina. Djevojke su zatim istovremeno nazvale svoje dečke i brzo prekinule poziv te čekale koji će prvi uzvratiti poziv.  

@izzyy726 Who’s man will call back first??? 🤣 🤔📞#girls #dating #relationship #married #relationshipsbelike #relationships #men ♬ Good Graces - Sabrina Carpenter

Prva je dobila poziv (i to brzinom munje) djevojka koja je pet godina u vezi, a nakon toga javio se dečko djevojke koja je u vezi dvije i pol godine. Djevojka koja je treća dobila poziv u vezi je šest i pol godina, no na snimci se ne vidi kada je djevojka koja je u vezi sedam godina dobila poziv i je li joj dečko uopće uzvratio poziv. 

"Igrao je FIFA-u" 

Snimka je prikupila dva milijuna lajkova i više od 10.500 komentara. "Svi smo znali da ovaj što je u vezi sedam godina neće uzvratiti poziv", napisao je jedan tiktoker, a drugi se nadovezao: "Igrao je FIFA-u." 

"Čovjek ne želi uzvratiti poziv jer zna da samo zove bezveze", našalio se treći, a četvrti napisao: "Slanje poruka se također računa!"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.