Amber Heard komentirala Deppov dolazak u Španjolsku, gdje je započela novi život

Foto: EPA

PROŠLO je dvije godine od suđenja koje je završilo u korist Johnnyja Deppa, a njegova bivša supruga Amber Heard morala mu je isplatiti 15 milijuna dolara zbog klevetanja. 

Nakon jedne od najvećih celebrity sapunica 38-godišnja Heard započela je novi život u Madridu, gdje se odselila sa svojom trogodišnjom kćeri te, prema pisanju španjolskog El Diaria de Mallorca, navodno promijenila ime u Martha Jane Cannary. 

Johnny Depp u utorak stiže u San Sebastian kako bi na filmskom festivalu predstavio svoj najnoviji projekt Modi, u kojem glumi slikara Amedea Modiglianija, a novinari su upitali Heard što misli o dolasku bivšeg supruga u Španjolsku. 

"Ne da mi se razmišljati ni pričati o tome" 

"Živim ovdje u Madridu, volim Španjolsku. Jako sam sretna što sam ovdje, a što se tiče moje prošlosti, ne da mi se razmišljati ni pričati o tome jer sam sretna i u miru", odgovorila je. 

Heard se nakon suđenja posvetila odgoju svoje kćeri, a 61-godišnji Depp također je krenuo dalje sa životom te je "sretan i zaposlen", prema tvrdnjama izvora bliskog glumcu. 

Suđenje o kojem su svi pričali 

Podsjetimo, Heard i Depp upoznali su se 2009. godine. Vjenčali su se 2015. te razveli dvije godine kasnije. U središtu pravnog procesa bio je tekst iz prosinca 2018. koji je Heard napisala za Washington Post, a u njemu je govorila o obiteljskom nasilju. Iako se u članku nije navodilo ime Johnnyja Deppa, njegovi su odvjetnici rekli da je bilo jasno da se Heard referirala na njega, a Heard mu je zbog klevetanja morala isplatiti 15 milijuna dolara

Tijekom šest tjedana svjedočenja porota je mogla čuti snimke njihovih svađa i pogledati fotografije Deppovog okrvavljenog prsta. Do ozljede je došlo, prema tvrdnji glumca, kad je Heard 2015. na njega bacila bocu votke. Ona je to zanijekala i rekla da se samo branila od njegovog seksualnog napada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.