Slastičarka odbila rođakinji napraviti besplatnu svadbenu tortu, mlada se naljutila

Foto: Shutterstock

Jedna se slastičarka našla u nezgodnoj situaciji sa svojom rođakinjom nakon što joj je odbila napraviti besplatnu svadbenu tortu, a cijelu situaciju je opisala na Redditu.

Ponudila je mladenki novac

"Jesam li ja kreten?" napisala je u objavi te istaknula da je još uvijek amaterka, a da ju je rođakinja tražila da joj torta bude svadbeni poklon. "Nakon kratke rasprave, rekla sam joj da joj tortu ipak ne mogu napraviti. Nakon što je ona ustrajala u objašnjavanju svojih razloga, promijenila sam taktiku i ponudila joj 250 dolara da si tortu naruči kod nekog drugog", napisala je na Redditu.

Ova ponuda je zatim naljutila buduću mladenku. "Jako se uvrijedila. Rekla mi je da si može priuštiti tortu i da sam time insinuirala da mi se obratila jer ne može. Kad sam rekla da nisam ništa loše mislila, već da je to moj budžet za poklon, rekla je da to jedva pokriva polog za vrstu torte koju ona želi", poručila je slastičarka.

"Jesam li ja kreten?"

U naslov objave na Redditu je napisala: "Jesam li kreten što sam ponudila novac umjesto svog rada za svadbeni poklon?"

Većina ljudi je stala na stranu slastičarke, tvrdeći da njezina rođakinja nije bila fer i da je bila nerazumna. "Rekla je sama da 250 dolara ne bi pokrilo ni polog za vrstu torte koju želi", "Zapravo želi da joj ispečeš tortu koja košta stotine dolara više nego što si spremna potrošiti na poklon, a možemo pretpostaviti da će torta morati biti pažljivo ukrašena prema njezinoj 'viziji', a na kraju ionako neće biti savršena u njezinim očima", neki su od komentara.

Mnogi stali u obranu slastičarke

Druga osoba je dodala: "Mislim da je 250 dolara za svadbenu tortu velikodušna ponuda. Prema njezinom vlastitom priznanju, želi da ispečeš ogromnu svadbenu tortu od 1000 dolara, pri čemu bi ti trebala platiti sve sastojke. Da ne spominjemo rad."

Jedan od komentatora je istaknuo da je mladenka svakako bila u krivu, ali da je i slastičarka mogla drugačije pristupiti situaciji. "Po mom mišljenju, vjerojatno nisi trebala ponuditi novac za drugu tortu. Možda te nije pitala iz financijskih razloga, već je možda samo htjela tortu koju bi napravio član obitelji iz sentimentalnih razloga."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.