Joan Collins o kultnoj ulozi: Nisu nam dali da jedemo na setu, bili smo kao štapići

Foto: Press

Britanska glumica i seks-simbol 80-ih Joan Collins (91) prisjetila se svoje kultne uloge u američkoj sapunici Dinastija, koja se od 1981. do 1989. prikazivala na američkoj TV mreži ABC. Joan je u seriji glumila Alexis Carrington Colby.

Nisu im dopustili da jedu peciva i slatkiše

Gostujući u britanskoj emisiji Loose Women izjavila je kako su im na snimanju Dinastije branili da jedu kako bi spriječili debljanje. Imali su redovan obrok na setu, ali između višesatnih snimanja scena nisu smjeli ni pomisliti na grickanje. Kaže da su jeli celer i mrkve.

"Nismo smjeli ništa jesti između obroka. Imali su sva ta peciva i poslastice koje bi sva ekipa jela. Ali oni bi nam rekli: 'Ne, ne, ne - mrkva!' Bilo je teško. Ako nas pogledate u seriji, bili smo kao štapići", ispričala je. 

Kaže da zbog snimanja nisu imali previše slobodnog vremena. Vikendima su se bavili promoviranjem serije. "Sami smo si tražili kostime. Volim shopping, pa sam puno vremena provodila u trgovinama. Otišla bih i tražila pomoćnika za kupnju", rekla je. 

Jedna od najgledanijih američkih sapunica

Dinastija je jedna od najpopularnijih američkih sapunica. Radnja serije se odvija u američkom gradu Denveru, u saveznoj državi Colorado, i prati život bogate naftaške obitelji Carrington. Serija se smatra jednom od najgledanijih u svijetu i dosegla je kultni status.

Uz Joan u seriji su, između ostalih, uloge imali John Forsythe, Linda Evans, Heather Locklear, Pamela Sue Martin, Pamela Bellwood, John James, Gordon Thomson i Catherine Oxenberg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.