50 Cent nakon novih tužbi protiv Diddyja: O ovome govorim već 10 godina

Foto: EPA

Poznati reper 50 Cent odlučio je progovoriti o P Diddyju koji se trenutno nalazi u zatvoru i čeka suđenje. Kako je rekao 50 Cent, on već "deset godina proziva ponašanje svog kolege repera P Diddyja".

Često je ismijavao Diddyjev život

Nakon što je javnost doznala za novu tužbu protiv glazbenog mogula, a koja se odnosi na to da je još 2000. godine na partyju nakon dodjele VMA glazbenih nagrada drogirao i potom silovao 13-godišnju djevojčicu, 50 Cent je odlučio reći sve što zna.

U intervjuu koji je dao za People, reper je progovorio o Diddyju i njegovom ponašanju prije nego što je uhićen u hotelu na Manhattanu.

50 Cent potvrdio je da je tijekom svojih koncerata, ali i na društvenim mrežama, često ismijavao Combsov život, i to puno prije negoli se doznalo za sve u javnosti. "Gledajte, čini se da radim neke krajnje čudne stvari, no nije tako. Ja zapravo samo govorim o onome o čemu govorim već 10 godina. Sada je puno više u vijestima jer je riječ o Puffyjevim stvarima, ali ja i dalje kažem: 'Držao sam se cijelo vrijeme podalje od tih stvari jer ovo nije moj stil'", poručio je 50 Cent.

U svađi od 2006. godine

Inače, dva repera su u svađi od 2006. i objavljivanja pjesme The Bomb u kojoj je 50 Cent optužio Combsa da je upleten u ubojstvo Notorious B.I.G.-a 1997. godine.

Podsjetimo, protiv Seana Diddyja Combsa podignuto je još pet optužbi. Odvjetnik Tony Buzbee podnio je nove tužbe u kojima tužitelji, koji su ostali anonimni, tvrde da ih je Combs seksualno zlostavljao i silovao u različitim incidentima između 2000. i 2022. godine. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao.

Diddy je uhićen u New Yorku, nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.