Neymar se pomirio s djevojkom koju je prevario 92 puta? Objavili su zajedničke fotke

Foto: Instagram

Brazilski nogometaš Neymar navodno je ponovo u vezi s manekenkom Brunom Biancardi. Par je službeno prekinuo samo mjesec dana nakon što su dočekali svoje prvo dijete u listopadu prošle godine. Bruna, poznata kao influencerica i manekenka, našla se u teškoj situaciji kada je otkriveno da je Neymar varao dok je bila trudna.

Međutim, nakon što su objavili niz fotografija na Instagramu na kojima su zajedno pozirali, pokrenuli su glasine o njihovom pomirenju. Sada njihovi obožavatelji nagađaju da je par odlučio dati još jednu šansu svojoj ljubavi. 

"Sve zajedno i pomiješano", "Trenuci", bili su samo neki opisi koje je Bruna pisala uz fotografije. Na jednoj objavi čestitala je svom ocu Dan očeva, no tada je objavila i fotografiju Neymara i njihove kćeri Mavie

"Dečko, čuvaj ovu ženu, nijedna nije kao ona", "Nadam se da je zaista shvatio što je izgubio i da će sada to cijeniti", "I trebaš se boriti za svoju obitelj", bili su samo neki od komentara njihovih obožavatelja. 

Navodno ju je prevario 92 puta

Podsjećamo, krajem studenog prošle godine Bruna je potvrdila vijest o njihovom prekidu. "Ovo je privatna stvar, ali budući da me često povezuju s vijestima, sumnjama i sprdnjama, htjela bih vas obavijestiti da nisam u vezi. Mi smo Mavieni roditelji i to je razlog naše veze. Hvala vam", napisala je tada. 

Njezina objava uslijedila je nakon pisanja stranih medija o kraju njihove veze.

Brazilski list Correio Brasiliense objavio je vijest o njihovom prekidu, uz tvrdnju da je Brazilac svoju djevojku prevario čak 92 puta. "Nakon 92. izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je došla do kraja. Njih dvoje već pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje kćeri Mavie", tvrdio je Correio Brasiliense.

U manje od godinu dana dobio je dvije kćeri

Neymar i Bruna upoznali su se 2020. godine te su ubrzo uplovili u vezu, a ispočetka su skrivali da su zajedno.

Osim kćeri s Brunom, nogometaš ima i 12-godišnjeg sina Davia Luccu kojeg je dobio kada je imao 19 godina sa svojom tadašnjom djevojkom Carolinom Dantas. A nakon afere koju je imao s brazilskom manekenkom i influencericom Amandom Kimberlly dok je još bio u vezi s Brunom, dobio je krajem srpnja ove godine kćer Helenu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.