Influencerica otkrila svoj najveći strah: "Nema te love za koju bih to učinila"

Foto: Instagram

LONDONSKA influencerica i DJ-ica Jodie Weston, koju na Instagramu prati 216 tisuća ljudi, pojavila se u raznim TV showovima, poput Rich Holiday Poor Holiday i Rich Kids Go Skint, a nedavno je za britanske medije otkrila svoj najveći strah. 

Naime, Jodie je priznala da ima fobiju od liftove, a strah od liftova sprječava ju da ode na određene zabave i događaje, ukoliko se na ta mjesta može doći samo liftom. 

"Panično se bojim liftova"

Objasnila je kako od malih nogu osjeća strah od zatvorenog prostora te da ni pod razno ne želi ući u lift.  

"Panično se bojim liftova, ne bih ušla za nikakvu lovu u njih. Ponekad se moram stepenicama popeti na više od 40 katova ako trebam stići na sastanak koji je, primjerice, u visokoj zgradi", objasnila je, a svojim priznanjem iznenadila je fanove. 

Iako strah od lifta nema službeni naziv, relativno je česta fobija, a mnogi priznaju kao osjećaju barem malu nelagodu prilikom ulaska u lift, dok je kod nekih, poput Jodie, taj strah toliki da ne mogu niti ući u njega. 

Inače, Jodie prije četiri godine priznala kako mjesečno potroši više novaca na kozmetiku i beauty tretmane nego na plaćanje stanarine te da na njegu kose godišnje potroši 6000 funti (oko 7000 eura). 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.