Fanovi oduševljeni sinom Jacka Nicholsona u novom hororu: Naslijedio je talent od oca

Foto: Press

Obožavatelji su pohvalili glumca Raya Nicholsona zbog njegove zapažene izvedbe u novom horor filmu Smile 2, a mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnost s njegovim ocem, legendarnim Jackom Nicholsonom. Dok su neki oduševljeni filmom i Rayevom ulogom, drugi na društvenim mrežama kritiziraju odabir glumaca i smatraju ga klasičnim primjerom nepotizma.

"Ray Nicholson je najbolji odabir"

Ipak, Twitter je pun pohvala njegove izvedbe. "Nepotizam je rijetko dobar, ali Ray Nicholson u filmu Smile 2 je najbolji odabir svih vremena. Ovo je jednostavno nevjerojatno", stoji u jednom od komentara, dok drugi korisnici tvrde da je marketinški tim filma svjesno igrao na njegovu sličnost s ocem i njegovom kultnom ulogom u filmu Isijavanje.

"Kada sam vidio poster, bio sam iskreno zbunjen time što su koristili Jacka Nicholsona iz Isijavanja u promociji. Nisam imao pojma da je to njegov sin. Nevjerojatno sliče", "Ray Nicholson u ovom filmu ima jednu od najboljih izvedbi godine, bez sumnje. Nije puno u filmu, ali dovoljno da pokaže talent, doslovno je isti kao njegov otac", neki su od komentara na Twitteru.

"Prošao je audiciju za ulogu"

Redatelj filma Smile 2 Parker Finn otkrio je da je angažirao glumca kao počast svom "najdražem filmu svih vremena", Isijavanju Stanleyja Kubricka.

U intervjuu za Entertainment Weekly rekao je: "Ray je prošao audiciju za tu ulogu. Audicija je bila tako snažna. Naravno, Jack Nicholson je jedan od mojih najdražih glumaca svih vremena. Volim što Ray ima jako izražene njegove gene, a njegov osmijeh, odmah sam pomislio: 'Bože moj, kao da gledam mladog Jacka.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.