Nina Badrić objavila fotke u maloj crnoj haljini. Jelena Rozga je pohvalila: Ma čudo

Foto: Instagram

Pjevačica Nina Badrić (52) podijelila je nove fotografije na Instagramu, oduševivši pratitelje svojim izgledom. Pjevačica je pozirala u crnoj mini haljini s raskošnim rukavima koja je naglasila njezinu figuru. Uz osmijeh na licu, oduševila je svoje pratitelje, a objava ima preko četiri tisuće lajkova na Instagramu.

Jelena Rozga joj komentirala objavu

Objavu joj je komentirala i kolegica Jelena Rozga napisavši: "Ma čudooo" uz dva bijela srca. U komentarima su joj se javili i drugi pratitelji: "Nina nikad ljepša", "Dama se rađa, ne postaje se", "Elegantna", "Predivna si".

Inače, Nina je nastupila kao gošća na koncertu Sergeja Ćetkovića u Lisinskom, a njihovu zajedničku fotografiju ranije je podijelila na Instagramu.

Sergej je sinoć nastupio u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Prvi je to od ukupno pet koncerata koje će crnogorski pjevač održati u Zagrebu.

Podsjetimo, prepuna dvorana uglas je pjevala njegove najveće hitove, a Sergej je u jednom trenutku i prošetao među publikom i zagrlio neke od njih. Inače, Sergejeve pjesme su u vrhu lista pjesama koje mladenci u Hrvatskoj najčešće odabiru za prvi ples.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.