Dva mjeseca prije vjenčanja otkrila jezivu istinu o svom zaručniku koja ju je shrvala

Foto: Press/X

KAD je lord Bertie Underwood ušao u život Megan Clarke, tada 20-godišnja djevojka nije bila u potrazi za ljubavi, no osvojili su je njegovi šarm i pažnja te raskošni darovi. Međutim, njezina ljubavna priča pretvorila se u noćnu moru, a podijelila ju je u dokumentarcu Love Cheats Channela 4. 

Par se upoznao 2017. kada je Bertie ušao u bar u kojem je ona radila na otoku Wightu u Velikoj Britaniji. Počeli su izlaziti, vozio ju je u Bentleyju te obasipao cvijećem i poklonima iz Harrodsa, a mjesec dana kasnije Megan se preselila u njegovu kuću, trokatnicu na obali. 

Bertie ju je za Božić zaprosio skupim Cartierovim dijamantnim prstenom, rekavši joj da će dobiti titulu dame (eng. "Lady"). Megan je odlučila dati otkaz u baru kako bi pomogla Bertieju u njegovom poslu prodaje satova. 

Pojavile se sumnje  

U kući u kojoj su živjeli počela su se pojavljivati pisma adresirana na druge ljude, a nakon godinu i pol, Megan su počele izjedati sumnje. 

Pretražila je njegov ured i otkrila hrpu pisama adresiranih na nepoznata imena, pa je odlučila pretražiti internet, a samo dva mjeseca prije vjenčanja došla je do šokantnog otkrića. Naime, lord Bertie zapravo je prevarant pravog imena Robert Madejski. 

Pobjegao iz zatvora 

Megan je otkrila da je otvorio više kreditnih kartica na njezino ime, ostavivši je s 30.000 funti (35.000 eura) duga. No, ona nije jedina osoba koja je postala žrtva prevare Madejskog, koji je koristio Grindr (društvena mreža za upoznavanje LGBTQ+ osoba, op.a.) u potrazi za muškarcima koje bi mogao prevariti kao što je nju. 

Madejski je osuđen zbog prevare na pet godina zatvora, no nakon dvije i pol godine pobjegao je iz zatvora i od tada mu nema traga. 

Meganino upozorenje 

Megan je nastavila otplaćivati dugove, a za britanski Metro objasnila da "vjeruje ljudima sve dok joj ne daju razlog da prestane" te objasnila kako je Madejski bio "iznimno uspješan u onome što je radio". 

"Svaka osoba kojoj je to učinio i s kojom je imao odnose bila je drugačija. Nema apsolutno nikakvog uzorka u vrsti, spolu ili dobi, što me tjera da mislim da nikada nisu bili uključeni pravi osjećaji", objasnila je Megan, koja svojom pričom nastoji upozoriti druge.

"Znam da on upravo sada čini istu stvar nekom drugom, a oni će biti potpuno nesvjesni tko je zapravo on. Nadam se da će ga policija pronaći", zaključila je. 

  

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.