Amber Heard danas živi u Španjolskoj i potpuno se povukla iz javnosti

Foto: Profimedia

Gdje je danas Amber Heard i kako izgleda njezin život?

Nakon završene sudske drame s Johnnyjem Deppom, glumica se preselila u Španjolsku, gdje je jedno vrijeme živjela čak i pod pseudonimom, pišu strani mediji. Od 2022. godine ona i njezina trogodišnja kćerkica Oonagh Paige žive u Madridu, gdje je Heard nekoliko puta i snimljena.

2023. je njoj blizak izvor za People rekao da je otišla u Španjolsku jer se osjećala "kao da se mora maknuti iz SAD-a". Izvor je tad dodao i da Amber trenutačno ne planira povratak u Los Angeles. Od sudske bitke, koju je na kraju izgubila, Heard nije dobila nijednu ulogu.

Sud presudio u Deppovu korist

Podsjećamo, Depp i Heard vjenčali su se 2015. godine, no prekinuli su 15 mjeseci kasnije. Međutim njihov je razlaz dobio velik publicitet 2019. kada je Depp tužio svoju bivšu suprugu za klevetu zbog njezinog teksta o obiteljskom nasilju iz 2018., objavljenog u Washington Postu.

Nakon intenzivne sudske bitke u kojoj su i Depp i Heard iznosili bombastične optužbe, porota je presudila u Deppovu korist po sve tri tvrdnje da je oklevetan Amberinim komentarom i dodijeljena mu je milijunska odšteta. Heard je također pokrenula protutužbu protiv Deppa, u kojoj je dobila jednu od tri tužbe za klevetu i 2 milijuna dolara odštete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.