Baby Lasagna o popularnosti: Promijenio sam broj mobitela, sad zovu mog PR-ovca

Screenshot: Nova TV

Nakon HRT-ovog, Baby Lasagna je gostovao i u Dnevniku Nove TV. Kaže da će mu trebati dugo da mu se slegnu dojmovi. 

"Počinjem se polako smirivati i osjećam se kao da mi je veliki kamen pao sa srca sada kada je sve napokon gotovo", rekao je Lasagna. Otkrio je da ga često zaustavljaju na ulici otkako je pobijedio na Dori.

"Zaustavljaju me, ali to je sasvim u redu. I ja bih isto zaustavio sebe", rekao je kroz smijeh. 

Promijenio je broj mobitela

Zbog velikog broja poziva koje je dobivao, Marko je promijenio broj mobitela pa sada svi zovu njegovog PR-ovca. Kazao je i koji su mu planovi za dalje.

"Nastupati i raditi europsku i domaću turneju, snimanje novog spota i izdavanje albuma. Onaj pravi glazbeni život", kaže. Najavio je koncerte u Madridu, Amsterdamu, Londonu... 

"Posebno mi je drago što smo mi klinci... Najmlađi član će uskoro maturirati. Mi smo zapravo apsolutni neprofesionalci i uspjeli smo doći na tako veliki nivo", rekao je. Komentirao je i popularnost Rim Tim Tagi Dim na Spotifyu.

"Velika mi je čast, za mene kao glazbenika je to nezamislivo", istaknuo je. Putovanje od prijave na Doru do drugog mjesta na Eurosongu pamtit će zauvijek.

"Teško je pitanje, ali nevjerojatno iskustvo koje ćemo cijeniti i sjećati ga se do kraja našega života i prepričavati ga", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.