Britanac pokazao zašto se doselio u Hrvatsku pa oduševio tiktokere

BRITANSKI fotograf i tiktoker koji objavljuje pod profilom @Tugs Ward nedavno je objavio snimku u kojoj je pokazao razlog zbog kojeg se preselio u Hrvatsku. 

"I, zašto si se preselio u Hrvatsku?" napisao je uz snimku na kojoj je pokazao divlju dalmatinsku plažu okruženu kristalnim morem dok se u pozadini čuju cvrčci. 

@tugs_ward So why did you move to Croatia? #croatia #hrvatska #croatiantiktok #dalmatia #croatia🇭🇷 ♬ original sound - Croatia

"Koja ljepota", komentirala je jedna tiktokerica prizor koji je oduševio mnoge. 

"Ovo je najgluplja greška koju sam učinio otkad živim u Hrvatskoj" 

Inače, tiktoker na svom profilu redovno dijeli snimke u kojima priča o svojim dojmovima života u Hrvatskoj, pa je tako i s pratiteljima podijelio i smiješnu situaciju koja mu se dogodila kad je htio iznenaditi djevojku. 

"Ovo je moja najgluplja greška koju sam učinio otkad živim u Hrvatskoj. Ne, nisam krivo izgovorio hrvatske riječi, još je gore od toga. Isplanirao sam romantičnu večeru i htio sam kupiti svijeću koja će obasjavati stol za dodatnu dozu romantike", objasnio je. 

@tugs_ward My stupidest mistake I made since living in Croatia 😂#croatia #hrvatska #funny #englishincroatia #idiote #stupid ♬ original sound - Tugs Ward

"Kupio sam svijeću, otišao kući, pripremio večeru pa poslao fotke mojem prijatelju Hrvatu koji me pitao što je to na stolu. Nisam imao pojma da te svijeće nisu za stol, već za groblja", rekao je, dodajući kako su prijatelji dijelili fotku i da je postao predmet sprdnje, a svaki put kad mu dođu u dom, donesu mu - lampaš.

Ništa bez bureka

Osim toga, tiktoker je objasnio kako ga je posjetila sestra, koja živi u Engleskoj, a on ju je odlučio počastiti burekom pa pokazao kako je reagirala kad je prvi put pojela poznato balkansko jelo.

@tugs_ward Sister trying Burek for the first time…. Hard one to please #croatia #hrvatska #croatiantiktok #burek ♬ original sound - Tugs Ward

"Fino je", rekla je sestra, a tiktoker u opisu dodao: "Nju je teško zadovoljiti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.