Daily Mail: Jennifer Garner povukla se iz cirkusa oko razvoda Bena i J. Lo

Foto: Profimedia

Jennifer Garner odlučila se povući iz "cirkusa koji okružuje brak njezina bivšeg supruga Bena Afflecka s Jennifer Lopez", tvrde izvori za Daily Mail. 

Upućeni su ranije otkrili da je 52-godišnja glumica pokušala savjetovati bivšeg supruga Afflecka i J. Lo te im je navodno pokušavala pomoći riješiti probleme, no čini se da joj je prekipjelo. "Jen je na kraju Benu rekla da to mora riješiti sam. Postalo joj je previše bolno jer se prisjećala njihovog razvoda", dodaju izvor.

Affleck i Garner bili su u braku od 2005. do razvoda 2018. Zajedno imaju troje djece te su ostali vrlo bliski i nakon razvoda.

Šuška se o razvodu

Svjetski mediji već neko vrijeme pišu o navodnom razvodu slavnog para. Sumnje su se pojačale nakon što se doznalo da Ben i Jennifer prodaju vilu koju su zajedno kupili prije godinu dana.

Jennifer je ranije otkazala turneju i na premijeri svog novog filma pojavila se sama. Par je potom viđen zajedno na košarkaškoj utakmici Benovog sina Samuela, gdje su također svojim ponašanjem pobudili sumnje o razvodu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.