David Schwimmer saznao što je Matthew Perry mislio o njemu: "Iznenađen sam"

Foto: Press

David Schwimmer, poznat po ulozi Rossa Gellera u seriji Prijatelji, nedavno je gostovao u podcastu Origins with Cush Jumbo, gdje ga je iznenadila priča voditeljice Cush o njegovom preminulom kolegi Matthewu Perryju. Perry, koji je sa Schwimmerom glumio u Prijateljima deset sezona, jednom je pred njom pohvalio Schwimmerov talent, pogotovo kada se radi o fizičkoj komediji. Naime, s voditeljicom je Perry surađivao u seriji The Good Fight pa su se dotaknuli Schwimmera.

"Perry je rekao da to uopće nije bilo nasumično te da si ti bio ključna figura u svakoj sceni", rekla je Jumbo Schwimmeru tijekom podcasta. "Rekao je da su svi gledali prema tebi kako bi znali u kojem fizičkom smjeru treba ići scena, što smatram velikim komplimentom", dodala je.

"Nikad mi to nije govorio"

Schwimmer je ostao zatečen ovom pričom i rekao je da nije očekivao takav komentar od Perryja: "To je ogromna pohvala i iznenađen sam jer je Matthew bio suzdržan prema meni. Nikad mi to nije govorio, ali cijenim to jako."

Schwimmer je također istaknuo da su njegova rigorozna kazališna obuka i predanost preciznom planiranju svaki put igrali ključnu ulogu u njegovoj fizičkoj izvedbi. "Uvijek sam pažljivo strukturirao i koreografirao fizičke trenutke u scenama, ne samo kako bih izbjegao ozljede već i kako bih mogao te pokrete ponoviti mnogo puta. Mislim da se na to možda Perry referirao", rekao je zatim.

Matthew Perry preminuo je prošlog listopada u dobi od 54 godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.