Reakcija Due Lipe na mladog glazbenika nije se svidjela mnogima

Foto: Instagram

Dua Lipa vikend je provela odmarajući se sa svojim dečkom Callumom Turnerom na festivalu Worthy Farm. Iznenada joj je prišao dečko koji je želio odsvirati 30 sekundi njegove nove pjesme na ukuleleu i zamolio ju da posluša. Snimka je postala viralna zbog Lipine reakcije za koju mnogi tvrde da je urnebesna.

Liam ima svoj Instagram profil na kojem dijeli svoje izvedbe pjesama odsviranih na ukuleleu. Podijelio je i videosnimku svog malog nastupa održanog pred poznatom pjevačicom, a u opisu je napisao: "Hvala ti što si stala i poslušala moju melodiju."

Reakcije pratitelja su podijeljene 

Njegovi pratitelji i fanovi Due Lipe komentirali su kako ona izgleda kao da joj je pomalo neugodno. "Ona očajnički traži izlaz", "Paa... To je bilo neugodno", "Nitko nije dužan stajati i slušati osobu koja ti samo tako priđe", bili su samo neki od komentara ostavljenih ispod objave. Bilo je i onih koji su smatrali da je ipak ona ta koja je bila nepristojna. "Šteta, pričala je o tome kako se trudila postati netko i nešto kad je bila mlađa, a sada ima ovakvu reakciju", Liamova pratiteljica stala je u njegovu obranu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.