Francuz otkrio tajnu uzbudljivog života: Dosadno je doći na vrijeme, treba kasniti

Screenshot: TikTok

Francuski glumac i redatelj Renan Pacheco objavio je na TikToku video koji je nasmijao brojne njegove pratitelje, ali i one koji nisu bili upućeni tko je on. U videu on objašnjava, na smiješan način, kako to što stalno kasni nema veze s njegovom neorganiziranošću, već je shvatio da mu to donosi više uzbuđenja u životu. Više od 244.000 korisnika TikToka lajkalo je video. 

@iamrenanpacheco

my secret to an exciting life

♬ original sound - iamrenanpacheco

"Dosadno je ako stigneš na vrijeme. Dođeš... Pozdraviš... Sjedneš... Popiješ onda kavu... Kažeš doviđenja i odeš. Ufff, to nije život", započeo je video. "Ja volim to uzbuđenje što donosi kašnjenje. Srce ti počne brže udarati, moraš postati kreativan, izmisliti izliku zbog koje kasniš. Dođeš ondje i nisi čak ni siguran hoće li te udariti u lice", objašnjava ovaj šarmantni Francuz. 

Video zaključuje viješću kako on u trenutku snimanja kasni više od 15 minuta, ali bez obzira na to stao je snimiti ovaj humoristični video. "Savršeno", uzviknuo je na francuskom. 

I dok su jedni zbijali šale i podržavali ga u komentarima, bilo je i onih koji su ga opomenuli kako nije lijepo ne poštivati tuđe vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.