Gdje je zapelo sa sniženjima u Zari?

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Mnogi Hrvati i Hrvatice s nestrpljenjem čekaju veliko ljetno sniženje u Zari, kada popusti znaju ići i do 70%. Tijekom lipnja svake godine Zara napravi veliku rasprodaju, stoga se ovih dana svi pitaju "gdje su Zarini ljetni popusti". 

U susjedstvu su već krenula sniženja

Kraj je lipnja, popusti su ovih dana krenuli u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, a za Hrvatsku nema podataka kada će niti su krenuli. 

"Kod nas izgleda neće biti ni danas, nema obavijesti ni na webu ni u aplikaciji. Na slovenskim i bosanskohercegovačkim stranicama ima. Očito ove godine kasne ili ne idu popusti istovremeno u svim državama", "Pitala sam prodavačicu kada točno počinje, rekla mi je da idući tjedan", "Nema nikakvih najava, baš čudno", "Čim su počela sniženja u susjedstvu, više od pola stvari iz košarice mi je već nestalo, rasprodane su. Kad počne i kod nas, opet će biti nemoguće uloviti nešto", komentiraju jučer i danas po forumu.

Neki nagađaju da će Zarina sniženja u Hrvatskoj krenuti od početka srpnja, iako je već godinama kretalo ranije.

Gužve u trgovinama

Sniženja uvijek počinju prvo na njihovoj aplikaciji, no tada je potrebno biti jako brz i pripremljen, odnosno znati što vam točno treba i u kojoj veličini jer se stvari vrlo brzo rasprodaju. Potom kreću popusti i u fizičkim trgovinama. 

Prethodnih godina kada je Zara snizila cijene ispred njihovih dućana stvorili su se golemi redovi, u trgovinama su gužve i teško se snaći među razbacanim stvarima, a svi žele što prije uhvatiti dugo željeni predmet koji je sada na velikom popustu. Pogledajte kako je to izgledalo prošlih godina:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.