Boris Hrepić Hrepa: Nastavak rada Daleke obale bez mene i Bana je upitan moralni čin

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

BORIS HREPIĆ HREPA, basist i suosnivač grupe Daleka obala, reagirao je na Facebooku na TV prilog u kojem se tvrdi kako je Dean Dvornik novi pjevač grupe. 

"Prilog je o kao nastavku rada Daleke obale s novim pjevačem, što je bez ijednog izvornog člana, tj. Marijana Bana i mene, i te kako upitan moralan čin i totalno urušavanje jedne institucije. Ova zadnja Daleka obala koja se raspala krajem prošle godine je bio škakljiv potez, ali je uspio prvenstveno zbog toga sto smo bili trojica od prije i što je uz blagoslov Bana, Jakša s bojom glasa, profesionalizmom i frontmenskom energijom odlično preuzeo pjevačko mjesto u bendu", istaknuo je. 

Dobro jutro. Na jednoj od nacionalnih televizija pojavio se prilog pod nazivom "Dean Dvornik novi je pjevač Daleke...

Posted by Boris Hrepić Hrepa on Saturday 29 June 2024

"Upitan je i daljnji prepoznatljivi autorski pečat, prvo bez Bana, a i mene kao drugog autora Daleke obale", objasnio je, dodajući kako se u prilogu više puta spominje njegovo ime te implicira kako je "pozvan u bend, ali je nakon razmišljanja i konzultacija s nekim to odbio". 

 "S određenom osobom u životu ne želim više imati ikakva posla" 

"To je čista neistina. Dean me nazvao s upitom hoću li otići na jednu svirku s njim i drugom dvojicom, bez ikakvog spominjanja pod kojim bi se imenom išlo, i ja sam tu ponudu isti tren odbio bez sekunde razmišljanja jer s određenom osobom u životu ne želim više imati ikakva posla. Razgovor je trajao dvije minute", napisao je. 

"Ne mogu šutjeti o ovome" 

"Na početku spomenutog TV priloga Dean i njih dvojica na čisti playback izvode pjesmu The Obale i u snimci se čuje moja aranžirana i odsvirana gitara. Toliko o njihovom 'prašenju' što se spominje na početku priloga. Ne volim ovakve statuse i puno mi je draže pisati o kreativnim aktivnostima ali šutjeti o ovome ne mogu. Odoh tu u kampu u Crikvenici s 37 kreativne djece na doručak", poručio je za kraj. 

Prije šest mjeseci objavili da se razilaze  

Podsjetimo, u prosincu prošle godine grupa je objavila da prestaje sa zajedničkim djelovanjem pa potom izbrisala objavu, a Hrepa se tada oglasio o raspadu grupe. 

Grupa je posljednju pjesmu, Wonderland, objavila u rujnu. Posljednji frontmen nekad popularnog benda bio je Jakša Kriletić Jordes, koji se skupini pridružio 2019. godine. Uz njega su, od originalne postave koja je u kultnom bendu nekad svirala s Marijanom Banom, svirali Jadran Vušković, Zoran Ukić i Boris Hrepić Hrepa.  

Marijan Ban, osnivač i nekadašnji frontmen Daleke obale, sa scene se povukao prije šest godina zbog zdravstvenih problema. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.