Pjevačica progovorila o borbi s teškom bolešću: "Osjećala sam se jako ružno"

Foto: Instagram

Američka pjevačica Halsey otkrila je da je u najtežim trenucima svoje bolesti izbjegavala gledati svoj odraz u ogledalu, prenosi Page Six.

Dijagnosticirana joj autoimuna bolest

"Osjećala sam se jako ružno cijelo vrijeme dok sam bila bolesna. Nisam se mogla prepoznati i nisam se mogla gledati u ogledalu, osim kad bih stavljala kontaktne leće, i tako mjesecima. Bila sam neprepoznatljiva i nije mi bilo ugodno gledati sebe. Bilo je strašno", poručila je Halsey. Pjevačici je 2022. godine dijagnosticiran sistemski eritemski lupus, što je autoimuna bolest.

Halsey je o svom zdravstvenom stanju progovorila i u nedavno objavljenim pjesmama The End i Lucky, a 25. listopada izlazi njen novi album The Great Impersonator. Kako bi se nosila sa stvarnošću, pronašla je novi hobi kojem se mogla posvetiti dok je njen sin Ender spavao.

"Nisam mogla otvoriti kuvertu ili skinuti naljepnicu"

Izrada kućica za lutke pomogla joj je u razvoju motoričkih sposobnosti, koje su joj zbog bolesti bile narušene. "Tijekom bolesti nisam mogla ni otvoriti kuvertu ili skinuti naljepnicu. Izrada minijaturnih kućica zahtijevala je fokus i preciznost", ispričala je pjevačica, koja je bila u životnoj opasnosti.

Halsey je toliko uživala u hobiju da je s vremenom počela izrađivati i namještaj za kućice. "Počela sam izrađivati namještaj od nule, a zatim i vlastite tapete. Kad razmišljam o tome, to je pomalo tužno. Kreirala sam te male paralelne svjetove jer nisam željela biti prisutna u svom", dodala je Halsey.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.