Haris Džinović nakon razvoda: Ako me u autu pogodi pjesma, plačem i po 300 kilometara

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL

Haris Džinović, koji je prije nekoliko dana održao koncert u zagrebačkoj Areni, nedavno je ponovno govorio o razvodu. Kaže da, iako ponekad zaplače, na razvod ne gleda kao na tragičnu situaciju.

"To za mene nije bila turbulencija. Razvod nije turbulencija. Milijarde brakova je razvedeno, za mene je to normalna stvar. Neće više nitko s nekime živjeti. Što sad? Neće pa neće. Sve ima svoj vijek trajanja, ne gledam na to tragično", rekao je za Blic.rs.

Pokušava, kaže, obuzdati emocije, iako ga nekad savladaju.

"Emotivan sam, ali uvijek pokušavam tu emociju stišati. Često kažem prijateljima, ako sjednem u auto i opali me neka pjesma, mogu plakati i po 300 kilometara. Tako se to dogodi, naiđu neke čudne emocije i suze ne mogu stati", dodao je. U javnosti ipak, kaže, uspije kontrolirati emocije. 

Haris i Melina bili su zajedno 22 godine

Ranije je Haris rekao da više neće o razvodu pričati. 

"Na tu temu ne odgovaram ništa. Ovo je jedno procesno ročište povodom razvoda braka. Razveo se Ben Affleck dva puta, što ne bih ja", rekao je pjevač. Na pitanje planira li se ponovno ženiti, odgovorio je: "Ne vjerujem. Ne znam zašto bih. Razvodi pljušte sa svih strana. Totalno je bez veze, sve to može biti lagano. Takvo je vrijeme, tako ljudi žele... Ali ne kopam po tuđim stvarima i svoje stavljam pod prljav veš."

Podsjetimo, Haris i Melina razveli su se nakon 12 godina braka i 22 godine veze. Zajedno imaju dvoje djece, sina Kana i kćer Đinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.