Upravitelj hotela u Argentini u kojem je boravio Payne: Njegova bivša je tada bila tu

Foto: EPA

Upravitelj hotela, koji je zvao 911 prije smrti Liama Paynea, tvrdi da je pjevačeva bivša partnerica bila u hotelu Casa Sur Palermo u isto vrijeme kada i bivši član One Directiona.

Liam je umro u dobi od 31 godine nakon pada s balkona na trećem katu hotela Casa Sur Palermo u Buenos Airesu. Esteban Grassi, upravitelj hotela, sada je za argentinsku televiziju rekao da je u hotelu vidio i Liamu bivšu djevojku, prenosi Mirror.

"Liam je viđen sam, ali njegova bivša partnerica je bila u blizini", rekao je. 

"Dakle, i ona je odsjela u hotelu?" pitali su ga u emisiji, na što je Esteban odgovorio: "Da, kat iznad."

Nije otkriveno o kojoj bivšoj Esteban priča

Nije jasno na koju bivšu partnericu Esteban misli jer je nije imenovao. Djevojka Liama ​​Paynea Kate Cassidy napustila je Buenos Aires kako bi se vratila u Ameriku nekoliko dana prije Liamove smrti nakon što je bila s njim na odmoru u Argentini. 

Zbog drama koje su se odvijale prije Liamove smrti, mnogi su odmah pomislili da je bivša o kojoj Esteban govori Liamova bivša zaručnica Maya Henry, međutim izvori bliski pokojnom pjevaču to su negirali.

"Maya Henry nikada nije bila u Argentini i nije se pomirila s Liamom", kazali su.

Podsjetimo, Esteban je nazvao 911, broj za hitne slučajeve, i rekao: "Imamo gosta koji je poludio na drogama i uništava sve u svojoj sobi. Trebamo nekoga da dođe."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.