Helena Livaković pozirala u bikiniju pola godine nakon poroda i oduševila linijom

Foto: Instagram

Helena Livaković, supruga vratara hrvatske nogometne reprezentacije Dominika Livakovića, oduševila je fotografijama u bikiniju.

Helena je objavila fotografiju s plaže gdje je pozirala sa svojim psom i oduševila vrhunskom formom samo pola godine nakon poroda. Naime, Helena je u siječnju ove godine rodila njihovo prvo dijete, sina Joakima.

Prije toga pohvalila se s još nekoliko ljetnih fotografija te pobrala komplimente u komentarima. "Kakva ljepotica", "Wow", "Livaković je baš sretnik", pisali su joj u komentarima.

Skrivala trudnoću

Podsjećamo, mnoge je iznenadila vijest da su nogometaš i njegova supruga postali roditelji s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju. 

Njihova ljubavna priča počela je 2017. godine, a bili su dobri prijatelji i prije toga. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali su se u lipnju 2022. u katedrali sv. Stošije u Zadru. Svadbeno slavlje nastavilo se u Petrčanima. Inače, lijepu Helenu su zbog sličnosti sa suprugom princa Harryja prozivali i "hrvatskom Meghan Markle".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.