Influencerica (28) se povukla s OnlyFansa, kaže da je zaradila 62 mil. € u tri godine

Foto: Instagram

Corinna Kopf, jedna od najpoznatijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu, objavila je da više neće objavljivati i da se povlači s platforme nakon što je "u posljednje tri godine zaradila nevjerojatne svote novca", piše LADbible.

28-godišnja Corinna smatra se jednom od najuspješnijih kreatorica sadržaja na OnlyFansu u posljednjih nekoliko godina. Na X-u je nedavno podijelila objavu u kojoj je napisala: "Nema više linka u opisu profila", kojim je inače pozivala pratitelje da pogledaju njezin novi sadržaj. 

Tko je Corinna Kopf?

Kopf je postala poznata kao članica grupe youtubera Davida Dobrika koji je na toj platformi vodio The Vlog Squad u kojem su sudjelovali brojni drugi influenceri. Corinna je svoj kanal na YouTubeu otvorila 2016. godine. Objavljivala je vlogove, snimke s prijateljima, pokazivala je svoju odjeću i kuću. Na platformi je skupila 1.69 milijuna pretplatnika.

Popularna je i na Instagramu, gdje ju prati 6.5 milijuna ljudi.

Corinna je inače iz Chicaga, gdje je i upoznala YouTube zvijezdu Davida Dobrika, koji ju je potaknuo da se preseli u Los Angeles kako bi se lakše probila kao influencerica. Godine 2021. Kopf je počela objavljivati na OnlyFansu nakon što su, kaže, neki njezini obožavatelji izrazili želju za tim. 

Tvrdi da je preko OnlyFansa zaradila 67 milijuna dolara (oko 62 milijuna eura). Kaže da je počela zarađivati odmah nakon što je otvorila profil na 18+ stranici. Jednom prilikom je na Dobrikovom YouTube kanalu izjavila da je zaradila nevjerojatnih milijun dolara u samo 48 sati nakon što je otvorila račun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.