Hayek se prisjetila uloge u filmu u kojem isprva nije htjeli glumiti zbog - zmija

Foto: Instagram

Salma Hayek se uoči dolaska Noći vještica prisjetila snimanja filma Od sumraka do zore.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s maskom na licu. 

58-godišnja glumica je u jednom od intervjua za strane medije priznala da se baš i ne sjeća snimanja ovog filma, a sve zbog - zmije. 

"Quentin Tarantino mi je rekao da ću morati plesati sa zmijom, na što sam mu odgovorila da ne mogu to napraviti jer ih se užasno bojim", priznala je glumica, koja je naposljetku ipak pristala na ples sa zmijom. "Bilo je to dobro za mene jer sam se suočila sa svojim najvećim strahom. Ali morala sam biti 'u transu' dok sam plesala. Nije bilo nikakve koreografije, sve je improvizirano", objasnila je. Nakon plesa u baru se Hayek iz ljepotice pretvara u vampira i počinje horor.

O čemu je riječ o filmu?

Od sumraka do zore je američki akcijski horor iz 1996. godine koji je režirao Robert Rodriguez i napisao Quentin Tarantino prema konceptu i priči Roberta Kurtzmana.

Tarantino i George Clooney igraju dvojicu loše braće - Setha i Richieja Gecka. Nakon niza pljački u kojima su iza sebe ostavili rijeku krvi,  braća kreću u Meksiko uživati u plodovima svojih zločina. Da bi prešli preko granice, otmu Jacoba Fullera, udovca propovjednika, i njegovih dvoje djece, Kate i Scotta. 

Kad se nađu južno od granice, petorka parkira kamper u sumnjivom baru za vozače kamiona, gdje se Seth i Richie trebaju sastati s lokalnim razbojnikom. Nakon nekoliko pića shvate da nisu u tipičnom baru jer cijelo mjesto počne vrvjeti opakim krvoločnim vampirima. Unatoč gotovo nikakvim izgledima Fulleri i Geckovi udruže se u nadi da će poraziti noćna stvorenja.

Kim Kardashian pokušala rekreirati scenu

Salma je objavila i fotografije Kim Kardashian nastale uoči Noći vještica prošle godine. 44-godišnja reality zvijezda je tad na Instagramu objavila video u kojem se odjenula poput Salme u filmu, a oko nje je bila omotana velika žuta zmija. Pratitelji su joj tad u komentarima pisali da "nitko ne može izgledati dobro poput Salme" i da im se njezin video baš i ne sviđa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.