Posrnula dječja zvijezda snimljena u Los Angelesu, šetala je u ležernom izdanju

Foto: EPA/Profimedia

Američka glumica Amanda Bynes (38), nekada omiljena dječja i teen zvijezda koja je glumila u popularnim filmovima poput Ona je najbolja i Sve što djevojka može poželjeti, snimljena je ovih dana u šetnji Los Angelesom.

Nosila je bijelu majicu, sive tajice i ruksak na leđima. 

Bila ovisna o alkoholu i drogama

Amanda se, naime, suočila s teškim periodom u životu, kada je postala ovisna o alkoholu i drogama, što je rezultiralo drastičnom promjenom njenog izgleda. Bynes je više puta bila u klinici za odvikavanje, a sada tvrdi da je prevladala ovisnost. 

"Ne izgledam dobro na slikama paparazza, i to zato što se one snimaju vani, a sunčeva svjetlost je obično jaka i oštra na mojoj koži", rekla je Amanda jednom prilikom te dodala da različita svjetlost može "bacati nimalo laskave sjene na njeno lice". 

"Također, imam ožiljke na desnoj strani lica. Ne možete ih najbolje vidjeti, osim ako ih gledate pod jakim svjetlom. Sigurna sam da su to ljudi vidjeli na paparazzo fotografijama. Dakle, to je tajna mog izgleda - nastojim pronaći najbolje svjetlo", objasnila je.

Godine 2012. uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata, a sljedeće godine je zatečena kako puši marihuanu u lobiju zgrade u kojoj je živjela. Kasnije iste godine izazvala je požar ispred kuće nepoznatih ljudi, zbog čega je stavljena pod skrbništvo. Nakon devet godina sud je prošle godine odlučio da je sposobna brinuti se o sebi i ukinuo skrbništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.