Pratitelji komentiraju zadnje fotke Kris Jenner (68): "Nerealni standardi ljepote"

Foto: Instagram/Profimedia

Kris Jenner, reality zvijezda i "glava" klana Kardashian-Jenner, izazvala je hrpu komentara jednom od posljednjih objava na Instagramu. 

68-godišnja Kris je pozirala u bijelom ogrtaču, promovirajući razne proizvode za njegu kože. Međutim, njezini pratitelji u komentarima su pisali da su fotografije fotošopirane. Neki tvrde da izgleda "previše dobro s obzirom na svoje godine". 

"Molim te, prestani promovirati nerealne standarde ljepote", "Svaki put kad vidim lice nekog iz tvoje obitelji se prestravim koliko nije realno. Nema ništa lijepoga u ovome", "Nema linija na vratu - molim vas, nitko ne izgleda tako", "Daj prigrli svoje godine", "Zašto ne pokažeš kako izgledaš bez Photoshopa?", "Nitko ne izgleda tako nakon 60. Ona se nama ruga", neki su od komentara ispod objave.

Pratitelji su i ranije prozivali Kris zbog fotografija na Instagramu. Početkom ljeta objavila je niz fotki te čestitala rođendan prijateljici Shelli Azoff. Na jednoj fotki Kris pozira s prijateljicom u moru u crnom bikiniju na točkice. Mnogi su tad u komentarima pisali da je "očito pretjerala s Photoshopom".

Kritike izazvao i vizažist

Vizažist i vlasnik kozmetičke linije Samer Khouzami pohvalio se prošle godine na Instagramu da je imao priliku našminkati Kris Jenner. Međutim, njegova objava nije naišla na reakcije kakve je vjerojatno priželjkivao.

Samer je objavio snimku Kris Jenner na kojoj ona pozira i ponosno pokazuje kako ju je našminkao. Iako se našao poneki pozitivan komentar, mnogima je pažnju privuklo to što Kris Jenner na snimci nema ni jednu boru, odnosno video izgleda kao da je provučen kroz filtere. 

"Ovo je odlično vrijeme da kažete svima da sada postoji Facetune za videe", "Ovo izgleda kao AI", "Dobar filter", "Je li ovo AI?", "Molim te, postavi njezinu nefiltriranu sliku. Vizažist si i ovo daje klijentima krivi dojam. Umjesto da im se vide pore, što je sasvim normalno, oni će očekivati da ovako izgledaju nakon što ih našminkaš", bili su neki od komentara. 

Ovako izgleda Kris Jenner kad je fotkaju paparazzi:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.