Paradžiković: U dužničkom sam ropstvu, imam kredit. Ali okusila sam slobodu duha

Foto: Instagram

Ivana Paradžiković oglasila se na Instagramu snimkom s delte Neretve i dala do znanja koliko trenutačno uživa u životu.

"Jednom kad okusiš slobodu, nema povratka", napisala je uz pjesmu benda Florence+The Machine, Dog Days Are Over. 

"Vele da si slobodan koliko si financijski neovisan", napisao joj je jedan pratitelj. "Važan faktor, da, ali ne i jedini", odgovorila mu je bivša voditeljica i urednica emisije Provjereno na Novoj TV. "Ako ćemo iskreno, malo nas je slobodnih. Pa i ja prva! Imam kredit, u dužničkom sam ropstvu. Na slobodu duha sam mislila", dodala je.

"Nemojte da vam život prolazi bez vas u njemu"

"Nedavno sam sina pitala kakva sam bila osoba, a kakva sam danas. Dječački iskreno odgovorio je kao iz topa: 'Pa mama, nije te nikad bilo, a i kada si bila doma, nisi bila prisutna. Uvijek su bili neki tuđi životi, tuđi problemi koje si rješavala.' Živjela sam na autopilotu, kao i većina vas, priznajte. U paralelnom svemiru, vječito na mobitelu, dok je stvarni prolazio kraj mene. Dovezla bih se doma da uopće ne znam kojim putem sam došla. Gubila sam ključeve, mobitel, glavu. Bila uvijek dostupna svima… Osim sebi. O ovome će vam svatko reći tko se zaljubi u planine: one te natjeraju da se vratiš! Povežeš sa sobom, sa sadašnjošću", napisala je lani Ivana prisjećajući se nekadašnjeg života.

"Nemojte da vam život prolazi bez vas u njemu", poručila je tad.

Jednom je priznala i da je plakala nakon odlaska s Nove TV, gdje je provela 14 godina života. Ivana danas predaje na Sveučilištu u Dubrovniku te ima svoj obrt.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.