VIDEO Požeški tamburaši zapeli u koloni na A3 pa smislili bećarac i zasvirali

Foto: Instagram

Tamburaški sastav Paori nije dopustio da kolona nakon prevrtanja kamiona na autocesti A3 uništi raspoloženje vozača. Izašli su iz automobila te zapjevali i zasvirali nasred autoputa.

"Ovolike gužve na autocesti zaslužuju imati svoj bećarac. Samo polako, mladenci mogu čekati", napisali su uz snimku požeški tamburaši. Gužvi su, naime, posvetili bećarac. "Autocestom sad se pjesma ori, sviraju vam požeški Paori", pjevali su veseli Slavonci.

Snimka je oduševila njihove pratitelje na društvenim mrežama. "Tamburašima ne treba puno da ste nečeg takvog sjete, iskoristili smo priliku dok smo čekali od Gradiške prema Kutini", rekao nam je Filip Matijević iz Paora. "Drugim vozačima nije bilo baš jasno što se događa, ali brzo su shvatili", našalio se.

Promet bio prekinut satima

Satima je bio potpuno prekinut promet zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana - Lipovac na 118. kilometru između čvorova Lipovljani i Kutina u smjeru Bregane. Oko 18 sati u promet je puštena jedna traka, a nešto prije 19 sati tamo je još kolona oko 5 kilometara, javlja HAK.

Iz policije su rekli da je na autocesti došlo do prevrtanja kamiona, koji je blokirao sve tri kolničke trake. Vozač kamiona je zatražio liječničku pomoć te je prevezen u Opću bolnicu Pakrac. Prema prvim informacijama, nije zadobio teže ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.