Djevojka (37) Micka Jaggera (81) o njihovoj razlici u godinama: Ne mislim o tome

Foto: Instagram

Partnerica Micka Jaggera Melanie Hamrick ne mari za njihovu razliku u godinama. 

37-godišnja Melanie u intervjuu za The Sunday Times odgovorila je na kritike u vezi razlike u godinama između nje i Jaggera (81). "Ne razmišljam o tome. Svatko ima svoje mišljenje", rekla je. 

"Ako mislite o tuđim mišljenjima, bez obzira gdje se nalazite u životu, imat ćete problem", dodala je.

Naposljetku je otkrila da je sretna i da je ni za što drugo nije briga. "Jesam li sretna? Da. Jesu li ljudi u mom životu sretni? Da. Povrjeđujem li nekoga? Ne. OK, gledajte svoja posla", kazala je.

Otkrila je da ona i Jagger žive na dva mjesta: u unajmljenoj kući u New Yorku i u dvorcu na rijeci Loire u Francuskoj, gdje njihov sin Deveraux ide u školu. 

U vezi su deset godina

Jagger (81) je svoju sadašnju djevojku upoznao u veljači 2014. na koncertu Rolling Stonesa u Tokiju. Ona je na koncert stigla kao plesačica American Ballet Theatrea i tada je imala 26 godina. Hamrick se prisjetila da ju je Jagger pozdravio kad su se sreli u backstageu. 

Prije sedam godina dobili su sina Deverouxa. "Mick se u potpunosti promijenio. Ranije je često mijenjao djevojke. Međutim, Melanie i Deveroux idu s njim na turneje, tako da je obitelj uvijek na okupu. To ga čini sretnim", rekao je svojedobno izvor za američke medije.

Kružile su i glasine da su se zaručili, ali je Melanie za People otkrila da je riječ o prstenu obećanja. "Mislim, moram se nasmijati zato što, je li mi Mick dao prsten? Da. Je li taj prsten za onaj prst? Da. Ali, nas dvoje smo kao tinejdžeri koji si daju, kako ja smatram, prsten obećanja. Bit ćemo nezreli i nazvat ćemo ga prsten obećanja", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.