Kate Winslet ne želi imati društvene mreže: "Nije li to samo smetnja?"

Foto: EPA

Holivudska glumica Kate Winslet ne koristi društvene mreže i ne planira.

Na pitanje hoće li se pridružiti nekoj od popularnih aplikacija, pogotovo jer je često viralna, Kate je rekla za Entertainment Tonight: "Ne vjerujem. Nije li to samo smetnja? Kako da onda iskreno pogledam svoju djecu i kažem im da nisam sigurna je li to dobra ideja ako ih i sama imam", rekla je glumica. 

Ne želi da njezina djeca imaju društvene mreže

Naime, Kate ne dopušta svojoj djeci, Miji (24), Joeu (21) i Bearu (11) da imaju društvene mreže. Štoviše, kaže da je to u njezinom kućanstvu zabranjeno. 

Kate Winslet Explains Why She’ll Never Join Social Media (Exclusive)

Kate Winslet chats with ET at The HISTORY Channel’s History Talks event in Los Angeles.

Objavljuje Entertainment Tonight u Nedjelja, 22. rujna 2024.

O ovoj temi Kate je govorila i 2015. godine kada je izašao njezin film o suosnivaču Applea Steveu Jobsu. Tada je rekla da nije dobra s tehnologijom, ali da nije stroga prema djeci što se tiče interneta.

"Nisam stroga, ali morate imati pravila. Mi ih sigurno imamo, da", rekla je.

"Biti slavan je grozno"

Kate je početkom godine rekla da joj je život nakon izlaska Titanica, filma kojim se proslavila, bio grozan. 

"Osjećala sam kao da moram izgledati na određeni način ili biti određena stvar, a zbog značajnog medijskog uplitanja u to vrijeme, moj je život bio prilično neugodan", rekla je Winslet.

"Novinari bi uvijek govorili: 'Nakon Titanica mogli ste učiniti bilo što, a ipak ste odabrali raditi ove male stvari', a ja bih rekla: 'Da, naravno da sam to učinila! Jer pogodite što, biti slavan bilo je grozno'", ispričala je. Ipak, unatoč neugodnim aspektima, dobitnica Oscara kazala je da Titanic za nju "nije teret". "Titanic i dalje donosi ljudima ogromnu radost", zaključila je Winslet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.