Jennifer Lopez vikala nasred ulice: Makni se od mene i moje djece

Foto: EPA

Tijekom boravka u Hamptonsu Jennifer Lopez svađala se s paparazzima. Snimku događaja objavio je Daily Mail na svom Instagram profilu.

"Ovo je sve gluma"

"Makni se od mene i moje djece. Odlazi", govorila je 55-godišnja pjevačica, vidno uznemirena. Korisnici Instagrama komentirali su da je samo željna pažnje te da je ovo dobro odglumila. "Kada je bila s Benom, voljela je pažnju, a sada je mrzi", "Priželjkivala je slavu, dobila ju je", "Koliko je platila paparazzima za ovo", bili su samo neki od komentara. 

Bilo je i onih koji su stali u njezinu obranu

S druge strane, korisnici Reddita stali su u njezinu obranu. "Uznemiravaju je dok je s djecom, to nije lijepo", "Da moram trpjeti paparazze 30 godina, i ja bih se ovako ponašala", "Ovo je užasno. Najgore je što ne može ništa učiniti da zaštiti svoju djecu", "Mrzim kad maltretiraju djecu poznatih osoba, ona to nisu birala. Ostavite ih na miru", riječi su podrške koje su joj obožavatelji uputili.

Jennifer i Ben Affleck prodaju vilu na Beverly Hillsu

Podsjećamo, nedavno je poznata pjevačica proslavila 55. rođendan. Lopez već neko vrijeme nigdje nije spomenula svog supruga Bena Afflecka. Magazin People piše da se nije pojavio ni na njenoj rođendanskoj zabavi. Šuška se o njihovom razvodu, no par se još nije službeno oglasio. Nedavno su stavili na prodaju svoju vilu na Beverly Hillsu, nakon čega su se sumnje pojačale. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.