Konobarica otkrila najluđe stvari koje je doživjela u restoranu: "Gost nas je snimao"

Screenshot: TikTok

TikTokerica Anna, koja radi kao konobarica u jednom restoranu, na društvenoj mreži objavila je video u kojem je ispričala najčudnije stvari koje su joj je dogodile na poslu. Kaže da su njena iskustva u ugostiteljstvu pomalo čudna, ali i smiješna.

Prvo se prisjetila nedavne scene s jednim dostavljačem. "Došao je, pogledao me od glave do pete i rekao mi da sam bucmasta. Zamolila sam ga da ponovi što je rekao i on mi je odgovorio: 'Jako si se udebljala'", ispričala je Anna. 

"Gost mi je mirisao pazuhe"

"Broj dva. Došao je jedan muškarac koji je bio prilično koketan. Bio je stvarno sladak, ali na kraju večeri stavio je glavu ispod mog pazuha i pomirisao ga prije nego što je otišao", nastavila je. 

@annamckennaax #hospitalityindustry #hospitality #foryou #fyp #fy #london #restaurant ♬ original sound - annamckennaax

"Svi bi trebali raditi u ugostiteljstvu barem jednom u životu"

Potom se Anna osvrnula na jednu ženu koja se žalila da na jelovniku nema veganskih opcija, iako ih je, kaže, bilo nekoliko - od veganskih hamburgera, pizze i salata.

Gošća je naposljetku naručila pizzu, no na kraju je bila razočarana kad je saznala da feferoni nisu veganski i da se ne mogu napraviti veganski. Na kraju je, na Annino iznenađenje, naručila pola svinjskih rebrica. Ispričala je da jedan gost nije želio platiti uslugu jer mu je, kaže, desert u kombinaciji s keksima, sladoledima i šećerom bio previše sladak.

Na kraju videa osvrnula se na gosta koji je došao u restoran kako bi "provjerio" radi li osoblje pravilno pa je zaposlenike čak snimao. "Pravio se da nas nadzire", rekla je Anna u videu koji je ubrzo postao viralan i skupio puno komentara.

"Svinjska rebrica su me ubila", "Trebala si se žaliti na dostavljača", "Svi bi trebali raditi u ugostiteljstvu barem jednom u životu", "Ti si jako smirena s obzirom na sve, nevjerojatno", "I mene je ovo iscrpilo", pišu ljudi u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.