Ovaj tip ima 57 godina. Da, dobro ste pročitali

Screenshot: Instagram

INFLUENCER i fitness trener Edson Brandao živi u Nizozemskoj i sa svoje 153 tisuće pratitelja redovito dijeli fotke koje privlače pažnju. Naime, nitko ne vjeruje da ima 57 godina. Da - dobro ste pročitali. 

Edson tvrdi kako nikada nije otišao na plastičnu operaciju te da svoj mladoliki izgled duguje zdravom načinu života, koji uključuje vježbanje, pravilnu prehranu i njegu kože. 

Nikada nisam otišao na plastičnu operaciju

"Moj mladolik izgled potpuno je prirodan - nikada nisam otišao na plastičnu operaciju. Svoj izgled dugujem zdravim životnim izborima. Uvijek sam davao prioritet brizi o sebi uz uravnoteženu ishranu, svakodnevnu tjelovježbu i hidrataciju. Dovoljna količina sna i zaštita kože od sunca su ključni dijelovi moje rutine", objasnio je. 

Osjećam se bolje nego ikad

Influencer tvrdi kako se u 50-ima osjeća bolje nego ikad, a tvrdi kako je pozitivno razmišljanje iznimno važno u životu, baš kao i efikasno upravljanje stresom. Međutim neki nisu impresionirani njegovim izgledom i ne vjeruju da nije otišao na plastičnu operaciju.

"Vidim da si ubrizgavao botoks i radio mnoge druge stvari. Nastavi zavaravati ljude", "Ne možeš napraviti grimasu zbog silnih plastičnih operacija", "Jedino što je mlađahno na tebi je ova Justin Bieber frizura iz 2016." i "Čini mi se da nosiš tupe, da nisi možda ćelav", neki su od komentara. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.