Vila u Sesvetama prodaje se za 7 milijuna eura, pogledajte kako izgleda unutrašnjost

Foto: Index Oglasi

Na Index Oglasima je prije nekoliko dana osvanuo zanimljiv oglas.

U Brestju, na području Sesveta, prodaje se vila s ogromnim imanjem od 10.000 četvornih metara. Cijena? Sedam milijuna eura.

"Posebna priča koja se 10 godina pomno osmišljavala i projektirala, gdje je uspješno kombiniran moderan i klasičan stil te prirodne ljepote povezane luksuzom, zadivljujućim sadržajem i naglašenom intimom", piše u oglasu. 

"Vila se proteže kroz četiri etaže međusobno povezane liftom, a svaka je osmišljena tako da maksimalno koristi prostor i osigurava odličnu funkcionalnost. Zemljište je u potpunosti građevinsko, stoga postoji potencijal gradnje dodatnih 12 zgrada", dodaje se u oglasu. 

U vili se nalazi 7 apartmana

U vili se nalazi 7 apartmana s vlastitom kupaonicom, walk-in ormarom i balkonom. Uz to, postoji i dodatna smještajna jedinica u prizemlju namijenjena kućepazitelju. U glavnom dijelu dnevnog prostora smješten je prostrani boravak povezan s velikom blagovaonicom i radnom sobom. Također, vila ima lounge i wellness zonu.

"Zbog svoje povišene lokacije i većeg broja etaža, vila pruža panoramski pogled na okolno naselje i prirodu te velik dio Zagreba. Nevjerojatna zelena površina koja čini ovo imanje se posebno pazi i njeguje za što su zaslužna 2 vrtlara i potpuni sustav navodnjavanja.

Uređeni puteljci pružaju se kroz cijelo imanje i omogućuju uživanje u ovoj zelenoj oazi koja na svojoj površini skriva odvojenu sjenicu i nekoliko fontana, a sve povezano s glavnom vanjskom terasom. Pristup do te terase moguć je iz više dijelova vile i bazena te preko širokog stepeništa dodatno dekoriranog biljem i kaskadnom fontanom", dodaje se u oglasu.

"Smještajem vile na južnom dijelu imanja omogućeno je da cijeli sjeverni dio bude prepušten za osmišljavanje dodatnog sadržaja ili investicijske prilike jer se u potpunosti nalazi u građevinskoj zoni. Po analizi, moguće je izgraditi novih 12 zgrada ili objekata drugih potreba", zaključuju. Čitav oglas i ostatak fotografija možete pogledati ovdje

Postoje dvije opcije 

Međutim to nije sve. Prodaje se vila na parceli od desetak tisuća kvadrata za spomenutih sedam milijuna eura, a druga opcija uključuje i ogromno susjedno građevinsko zemljište od 12-ak tisuća četvornih metara. Tada je cijena - 15 milijuna eura. 

Drugi oglas možete pogledati ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.