Dakota Johnson otkrila kako ju je majka upoznala s Obamom: "Umrla sam iznutra"

Foto: EPA

Dakota Johnson nedavno se prisjetila jednog javnog događanja na kojem je bila 2010. godine sa svojom majkom, također glumicom Melanie Griffith. Prema njezinim riječima, bilo joj je jako neugodno zbog onoga što joj je njezina majka priredila.

"Jednom sam bila s mamom i sreli smo se s Barackom Obamom, što je za mene bila velika stvar. Razgovarao je s njom, a ona je rekla: 'Oh, gospodine predsjedniče, ovo je moja kći. Upravo je snimila film. I ona je glumica. Glumila je u filmu The Social Network'", prisjetila se Dakota za Vanity Fair.

Bilo joj je jako neugodno

No njezina majka nije se zadržala na tome, odlučila je otkriti i jedan neugodan detalj rekavši Obami: "Ona je u donjem rublju." Naime, u filmu Johnson glumi studenticu koja se spetlja sa Seanom Parkerom, a u jednoj sceni nosi trenirku i jarkocrveno donje rublje.

"Umrla sam", prisjetila se Dakota kroz smijeh i dodala: "Umrla sam iznutra."

Govorila je i o Justinu Timberlakeu

Dakota je govorila i o tome kako je imala unaprijed stvorene predodžbe prije nego što je počela raditi s Justinom Timberlakeom u filmu The Social Network. "Bio je drag i ljubazan i stvarno srdačan za osobu koja mu je do tada bila nepoznata", objasnila je.

Negirala je glasine o prekidu zaruka s glazbenikom Chrisom Martinom

Nedavno su se svi svjetski mediji raspisali o raskidu zaruka Dakote Johnson i glazbenika Chrisa Martina. Navodili su da je izvor blizak paru rekao da su prihvatili da je veza gotova te da je najbolje odvojeno nastaviti dalje.

No čini se da izvori ipak nisu govorili istinu jer je Dakotin glasnogovornik za Page Six poručio: "Priče nisu istina. Sretni su zajedno." Ovu priču prvi je objavio Daily Mail, koji je od "dobro upućenog izvora" dobio potvrdu da par, koji je zajedno više od sedam godina, više nije u vezi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.