Mate Rimac bi putnicima trebao ovo puštati u robotaksiju

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Prije svega čestitam Mati Rimcu koji je staloženo odvozio pobjednički krug nakon onih nesretnih vijesti dan prije! Ljudi nakon takvih životnih tegoba obično stoje u mjestu bar neko vrijeme, a moj cijenjeni sunarodnjak Mate tu je ulogu danas ipak prepustio robotaksiju.

Ja sam optimističan i jedva čekam 2026. da pozovem robotaksi putem svog Humane AI uređaja i naredim mu da me đira po centru dok ja s izbačenim laktom namigujem razdraganim šetačima ispod svojih naočala u kojima bacam na Bubu Korelija. Rekli su na prezentaciji da je stil najvažniji!

I tu se postavljaju dva jako važna pitanja:

  1. Može li se spustiti prozor u Verneu?
  2. Kakav sadržaj ćemo gledati dok se vozimo?

Za prvo nemam pojma, ali za drugo ne želim imati ugođaj vožnje s taksistom. Banovina, Enter, eklektični miksevi, RAP RADAR Spotify plejlista - NE! Pogotovo jer u robotaksiju još imamo i svu silu ekrana, izgleda kao da bismo mogli gledati drugi dio Dunea bolje nego u kinu. Iskoristimo ovu priliku za edukaciju i zabavu istovremeno!

Mate, puštaj nam videosadržaj, i to neki koji želimo gledati! Budući da sve što radimo na internetu ionako voljno dijelimo s Guglom, Appleom i Metom, bit će lako procijeniti tko točno ulazi u robotaksi i što želi gledati.

Evo par prijedloga za različite segmente, čisto da potakne kreativne sokove marketinškog tima!

Za urbane Zagrepčane ispod 18

Samo YouTube. Mlade baš briga za televiziju i beskrajni niz karaoke showova i rijalitija u koje guraju sve neetičnije i neetičnije izbore. O dramatičnim rijalitijima sa scenarijem da ne pričam.

Ozbiljan prijedlog bio bi Twitch. Streameri trenutno dominiraju, a djeca obožavaju gledati likove poput Bake Praseta kako kockaju fiktivan novac u online casinu.

S njim u lajvu je i neki lik koji se zove Pečurka! Ozbiljno.

Osim trosatnih reklama za kockanje, dobar izbor je možda trenutni trend skupih proslava rođendana. Ufam se u ukus nacije jer ne znam tko je ovaj lik, vidim samo da je četvrti najgledaniji video u Hrvatskoj:

“Dobro ste me čuli: na osamsto hiljada moja svadba!”

Mate, omogući i gledanje komentara, to je najzabavnije groblje mozgova u svemu ovome.

Za nas profinjenu gospodu što ne volimo dopaminske bombe

Mate, preklinjem te da uvažiš nas visoke intelektualce i pustiš nam ovakvo nešto da frčemo i sučemo brčiće uz brbljanje teške kategorije:

Mora biti crno-bijelo, filozofija je propala dolaskom televizora u boji

U razgovoru nisu prikazani njegovi stavovi o pacifizmu nuklearne bombe i eugenike, kao ni brojne žene koje je ažurno zavodio. Nije prikazana ni vodeća mema među nama prekaljenim intelektualcima: fotografija malog Bertranda, najstarijeg djeteta na planeti. Guglajte, sve će vam biti jasno.

Može i ovo:

Bonus: kežualnost pušenja na TV-u u Americi 50-ih

Ovo je savršeno jer će Verne tako odati priznanje našem superiornom intelektu, a mi ćemo se toliko zadubiti u razgovor ovih faca da ćemo mu narediti da produži vožnju za još pola sata. Lake pare, pusti EU fondove!

Za intelektualce koji reelove s dobrim citatima sejvaju za kasnije

Jasno kao dan:

Filozofska verzija

Vjerska verzija

Incel verzija

Za žene s bogatim roditeljima…

…i s manje bogatim roditeljima

Za Hrvate koji znaju (i rado ističu) gdje su bili ‘91

Samo pusti plejlistu pa gdje nas vajb odnese!

Za Hrvate koji plaćaju HRT pristojbu

Beskrajni loop Špica HRT tiktoka:

@spicahrt @Ana Bertic & 10 je, ali... Kako bi vi odgovorili? 🤔 #spicahrt #spica #hrt #zagreb #10jeali ♬ original sound - ŠPICA
@spicahrt 10 je, ali... popularna je igra u cijelom svijetu. Igrala ju i TikTokerica @MATEA VANJOREK #spicahrt #spica #hrt #zagreb #10jeali ♬ original sound - ŠPICA
@spicahrt Razni su načini dodatne zarade... YouTube-rica i influencerica @nika ilcic nije Nikola Tesla. 😉 #spicahrt #spica #hrt #zagreb #nikailičić #nikailcic #of ♬ original sound - ŠPICA
@spicahrt Subotom na špici dragi ljudi. :) #spicahrt #spica #hrt #zagreb #anketa ♬ original sound - ŠPICA

Povećajte pristojbu, samo nemojte stati s ovakvim sadržajima!

Za Hrvate koji uživaju u životu i ne zamaraju se glupostima

Za vožnje petkom i subotom prije 1 ujutro

…i poslije 1 ujutro

Hoće li biti šanka u robotaksiju?

Za pasionirane Index.hr komentatore na člancima

I njih možemo razvrstavati u kategorije unedogled, ali mislim da bi baš svi uživali u ovome: probrane utakmice hrvatske reprezentacije u loopu: Hrvatska - Njemačka '98, Hrvatska - Engleska '18, Hrvatska - Brazil '22.

I naravno:

@hrvatska_radiotelevizija Kako ste preživjeli emotivan jučerašnji dan i remi s Albanijom? #fyp #hrvatskaradiotelevizija #hrtsport #nogomet #hrvatskanogometnareprezentacija #NavijamoZajedno #EURO2024 ♬ original sound - HRT

I ovim ne mogu promašiti:

I soundtrack za prvu vožnju Mate Rimca u robotaksiju kojom će se otvoriti usluga 2026. godine

<3 <3 <3

Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije Index.hr portala. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.