Mlada Splićanka nova pjevačica Magazina? "Odmalena ga slušam. Nikad ne reci nikad"

Foto: YouTube/Instagram

Kako je nedavno Andrea Šušnjara najavila svoj odlazak iz grupe Magazin, mnoge zanima tko će biti njezina nasljednica. Govori se da bi nova pjevačica Magazina mogla biti mlada splitska pjevačica Lorena Bućan. Lorena je za InMagazin prokomentirala glasine.

"Nikad se nisam zamišljala u bendu"

Lorena je nedavno na Melodijama Jadrana predstavila novu pjesmu Melem. Pjesma je mnoge podsjetila na hitove grupe Magazin iz doba s Jelenom Rozgom, pa su vrlo brzo krenule priče da je upravo Lorena najizglednija nasljednica Andreje Šušnjare.

''Ja vam ne čitam novine tako da slabo pratim to. Pa nikad ne reci nikad. Ne, ja nikad nisam sebe zamišljala u bendu, da bih baš bila dio nekog benda. Uvijek sam odmalena imala cilj da sam solo pjevač i da zadržim svoje ime'', rekla je Lorena.

A na pitanje što ako se ipak dogodi da postane pjevačica Magazina, odgovorila je: ''Odmalena ga slušam, od malih nogu, mama mi ga sluša. Kad smo u društvu, Magazin se pušta, to je stvarno veliki bend, veliko ime. Ja ga sama na svojim koncertima pjevam, tako da mislim da bi to bila čast tko god da uspije ući u taj bend definitivno", priznala je.

Lorena se tijekom godina natjecala na brojnim pjevačkim natjecanjima, a bila je i na Dori 2019. godine, gdje je osvojila drugo mjesto.

Podsjetimo, Andrea Šušnjara otkrila je da će u Magazinu ostati do kraja ljeta, nakon čega će nastaviti surađivati s Tončijem Huljićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.