Mnogima omiljena tinejdžerska serija stigla na Netflix 11 godina nakon zadnje epizode

Screenshot: YouTube

NETFLIX je u svoju ponudu dodao Tračericu (Gossip Girl), mnogima jednu od najomiljenijih tinejdžerskih serija. Prošlo je više od 11 godina od posljednje epizode serije koja ima ukupno šest sezona.

Tračerica je jedna od onih serija koju ljubitelji takve tematike gledaju iznova i nikad im ne dosadi. I taman pred ljeto Netflix pripremi iznenađenje i stavi Tračericu na streaming platformu kako bi obožavatelji Serene, Blair, Chucka, Dana i Natea ponovno gledali njihove avanture.

Tračerica se temelji na istoimenim romanima autorice Cecily von Ziegesar. Seriju su kreirali Josh Schwartz i Stephanie Savage, a svoju je premijeru imala na televizijskoj mreži CW 19. rujna 2007. godine.

U seriji glume Blake Lively, Chace Crawford, Ed Westwick, Leighton Meester i Penn Badgley. Sporedne uloge imaju, između ostalih, Taylor Momsen, Kelly Rutherford, Jessica Szohr, Michelle Trachtenberg, Connor Paolo i Matthew Settle.

Inače, originalna serija dostupna je i na HBO Maxu, a oni su kreirali i spin-off seriju istog imena koja je premijerno prikazana 8. srpnja 2021. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.