Jele sladoled na utakmici, 20 sekundi bile na TV-u: "Komentari su apsolutno odvratni"

Screenshot: TikTok

Dvije su mlade djevojke postale viralne na TikToku nakon što su na bejzbolskoj utakmici jele sladoled. Naime, američki televizijski program ESPN je tijekom utakmice prikazao dvije djevojke kako ližu sladoled, i to punih 20 sekundi. Video se zatim počeo dijeliti društvenim mrežama.

@.anniej4 Replying to @a we choose the bear ❤️ @ESPN #mcws #collegeworldseries #hawktuah #womeninsports ♬ original sound - Annie

Uspoređuju je s hawk tuah curom

Jedna od snimljenih djevojaka Annie zatim je o svemu progovorila na svom TikTok profilu. "Svi smo znali u kojem će smjeru taj video ići", rekla je u svom videu. Annie je primijetila da je uspoređuju s hawk tuah curom i da su komentari na TikToku "apsolutno odvratni". Istaknula je i da je u komentarima jako puno muškaraca koji imaju profilne fotografije sa svojom djecom te da upravo oni pišu razne neprimjerene izjave.

Poručila je da je ovaj incident jasan pokazatelj da žene nisu "dobrodošle" u "svijetu sporta".

"Sladoled se topio i morale smo ga pojesti brzo"

"Odrasla sam igrajući bejzbol. Mi smo samo htjele uživati ​​u bejzbolskoj utakmici na kojoj je bilo 100 stupnjeva pa... ne daj bože da smo pojele sladoled. Sladoled se topio i morale smo ga pojesti brzo", poručila je.

@.anniej4 help why did it go on for so long and why were we in sync?? #mcws #tennesseebaseball #texasam #collegeworldseries2022 #govols #goaggies ♬ Just A Girl - No Doubt

Annie je zatim skrenula pozornost na ESPN, nakon što je izjavila da iako je bilo zabavno primati velik broj poruka od prijatelja koji su im pisali da su na TV-u, ono što nije zabavno bila je činjenica da su ljudi pravili "odvratne TikTokove o nama", a da su komentari ispod tih videa još gori.

Na kraju je izjavila da je ESPN znao što radi i da im ovo nije prvi put. "Ne možemo jesti u miru. Ne možemo nositi odjeću u miru. Doslovno ne možemo učiniti ništa a da to ne bude seksualizirano ili pretvoreno u nešto izvan konteksta", poručila je.

Izazvalo lavinu reakcija

"Ovo je sramota! Žao mi je što prolazite kroz to", "O bože, trebaju dati otkaz kamermanu i redatelju", "Svaka čast što si o ovome progovorila", "Kad sam vidjela to na TV-u, bila sam jako zbunjena", samo su neki od komentara. ESPN se našao na meti kritika, a brojni zgroženi korisnici TikToka komentirali su ovu situaciju.

@deniseduran05 #stitch with @Annie @ESPN fire that camera man! #collegeworldseries #hawktuah #angryrant #womensupportwomen ♬ original sound - Denise Duran

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.